Leon Bach
En løsning fra
FAQ


Vaccination 2022

COVID-19

Fra mandag d 3.oktober 2022 kan vi tilbyde vaccination af voksne +50 år samt personer under 50 år, somhar særlig risiko for et alvorligt forløb med Covid-19 i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Vi vaccinerer ikke alle dage, da disse vacciner har kort holdbarhed efter anbrud. Ring til receptionen for tidsbestiling.

 

Influenza

Fra mandag d 3.oktober 2022 tilbyder vi vaccination af børn 2-6 år, gravide, kronisk syge, ældre +65-årige samt sundheds- og plejepersonale i henhold til bekendtgørelsen. 

 

HPV

Både drenge og piger tilbydes HPV-vaccination som en del af det danske børnevaccinationsprogram.

 

Tilbuddet gælder for:

- Piger fra de er 12 år og ind til de fylder 18 år

- Drenge der fylder 12 år den 1. juli 2019 eller senere og til de fylder 18 år

Personer under 15 år skal vaccineres ad to omgange med mindst fem måneders mellemrum. Personer på 15 år eller derover skal vaccineres tre gange.

 

Kighoste

Fra 1. november 2019 til 31. december 2022 vil det være muligt for gravide, som er i 3. trimester, at blive vaccineret gratis mod kighoste. Kighostevaccination i graviditeten er sikker for både mor og barn, og medfører god beskyttelse af barnet mod kighoste i månederne efter fødslen.

 

Pneumokokker

Pneumokokker er en gruppe bakterier, der i visse tilfælde kan give alvorlig sygdom. For at beskytte særligt sårbare borgere, er vaccinationen mod pneumokokker nu gratis for alle, der er fyldt 65 år, børn med udvalgte kroniske sygdomme og andre borgere, som er i særlig risiko. 

 

Rejsevaccination

Vi tilbyder rejsevaccination efter SSI's retningslinjer og anbefalinger. Ring til klinikken på forhånd, så vi kan bestille dine vacciner hjem. 

Kontakt

Niels Juelsgade 6 4600 Køge Tlf: 5665 2166