Psykiater Gitte Hausmann
En løsning fra
FAQ


Forside

OBS VIGTIG INFORMATION OM COVID-19

På grund af situationen med Coronavirus er det vigtigt, at du ikke møder op i klinikken, hvis du har tegn på forkølelse eller influenza.

Hvis du har aftalte tider hos en af psykiaterne, vil din tid, hvis du ikke hører andet, blive ændret til konsultation via telefon/video.

Nye patienter vil blive kontaktet telefonisk vedr. den føste aftale i klinikken. Der vil her blive aftalt, om første samtale i klinikken vil foregå pr video eller ved personligt fremmøde i klinikken.  Hvis der er symptomer på Coronavirus bedes du ikke møde i klinikken - i så fald bedes du kontakte klinikken i telefontiden eller pr mail via hjemmesiden.  

 

PARKERINGSFORHOLD

Vi gør opmærksom på, at der er ændrede parkeringsbetingelser pr. 15.8.20 - se venligst skiltning eller Aarhus.dk/parkering

 

Meddelelser

Meddelelser vedrørende fravær på grund af  ferier/kurser blandt klinikkens personale

OBS: der kan IKKE sendes mail til en speciallæge, der holder ferie, og man kan således IKKE skrive til en anden speciallæge, end den man er i behandling hos. Hvis du i speciallægens ferie har brug for akut hjælp, bedes du kontakte egen læge eller vagtlæge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Harald Jensens Plads 1 8000 Århus C Tlf: 8730 3083

Åbningstider

Mandag
08:30 - 15:30
Tirsdag
08:30 - 15:30
Onsdag
08:30 - 15:30
Torsdag
08:30 - 15:30