Lægerne Lauritsen og Obel Dorff
En løsning fra
FAQ


Meddelelser

Velkommen til Lægerne Lauritsen og Obel Dorff.

VEDRØRENDE INFLUENZA-VACCINATION 2021:

VOKSNE:

Du kan blive vaccineret GRATIS mod influenza, hvis du tilhører en af følgende grupper: 

Alle personer, der er fyldt 65 år,

Personer med visse kroniske sygdomme eller andre personer med særlig risiko.

Gravide i 2. og 3. Trimester.

Førtidspensionister.

Sundheds og plejepersonale

Hvis du tilhører en af disse grupper kan du blive vaccineret gratis fra 1/10 2021 til 15/1 2022 (gravide dog lidt længere).

Vi er klar til at vaccinere i klinikken og har særlig mange vaccinationstider de første uger af oktober.

Hvis du ønsker at blive vaccineret , skal du ringe til klinikken ml.kl. 9-12 på tlf 46 35 11 30 og bestille tid som tilbydes fleksibelt.

Hvis du ikke er omfattet af gratis-ordningen, kan du bestille tid til en vaccination, du selv betaler for fra d. 22. oktober 2021.

INFLUENZA-VACCINATION AF BØRN mellem 2-6 år

Vaccinen gives i næsen og skal gives to gange med 4 ugers mellemrum. Børnene skal være raske.

Ring til klinikken på tlf. 46351130 ml. kl. 9-12.  Der vil være løbende tider i dagtiden. Der vil være mulighed for at møde op uden tidsbestilling til:

ÅBENT HUS børneinfluenzavaccination fredag d.22/10 kl.15-17 og fredag d.19/11 kl.15-17

 

VEDRØRENDE CORONA OG MASKEPÅBUD

Patienter må igen komme i praksis uden forudgående aftale. VI SER PATIENTER ved fremmøde hvis lægen har vurderet det er nødvendigt eller hensigtsmæssigt, alternativt pr video.

Der er på baggrund af myndighedernes anbefalinger fortsat MASKEPÅBUD i bla. venteværelset. ALLE DER TRÆDER IND I KLINIKKEN SKAL SÅLEDES BÆRE MASKE (enkelte særlige undtagelser). 

Maskepåbud gælder også efter d. 10/9-21, da Sundhedsstyrelsen fortsat anbefaler mundbind i venterværelser ved almen praksis og akutmodtagelser.

HVIS DU HAR FEBER ELLER HOSTE, SYNKESMERTER, HALSSMERTER ELLER VEJRTRÆKNINGSBESVÆR I LET GRAD SKAL DU BLIVE HJEMME og lade dig teste (også selvom du er vaccineret) . ER DU I TVIVL ELLER HAR DU SVÆRERE SYMPTOMER SKAL DU RINGE TIL LÆGEHUSET FØRST. DU MÅ IKKE BARE GÅ IND I LÆGEHUSET.

DET SKAL AFKLARES, OM DU KAN VÆRE SMITTET MED CORONAVIRUS OG HVORDAN VI BEDST HÅNDTERER DET FØR VI ELLER ANDRE EVT KAN MODTAGE DIG.

Behandlingen ved coronavirus er symptomatisk og understøttende. Antibiotika har ingen effekt.

For yderligere info henviser vi også til sundhedsstyrelsens hjemmesider: www.sst.dk eller www.stps.dk

Ved behov for generel information og forholdsregler (hvis du ikke er syg) kan ringes til fælles myndighedshotline tlf. 70200233

 

OBS: PÅ GRUND AF CORONAVIRUS KAN DU AKTUELT IKKE BESTILLE TID ONLINE VIA SELVBETJENINGEN.

 

Tilbud om gratis VACCINATION MOD PNEUMOKOKSYGDOM ( i pressen kaldet "vaccine mod lungebetændelse") til særlige risikogrupper og personer over 65 år.

Du er velkommen til at kontakte klinikken hvis du mener vaccinen er relevant for dig så vil vi hjælpe dig med den videre planlægning og evt rådgivning.

 

ÅBEN KONSULTATION :

Er midlertidigt IKKE et tilbud i klinikken. Hvis du har behov for en akut tid skal du ringe jf ovenfor beskrevet. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.

 

Klinikken er aktuelt lukket for tilgang

 

Klinikken drives i et kompagniskab bestående af Anne Katrine Lauritsen og Anne Obel Dorff. Lægerne er til stede i klinikken på skift. Som patient i klinikken er man tilmeldt begge læger. Ved planlagte konsultationer er det muligt at ønske bestemt læge, men ved akutte problemstillinger konsulterer man den læge som er til stede i klinikken og tager sig af de akutte patienter den pågældende dag.

Vi har uddannelseslæge dvs en læge på vej i egen praksis - aktuelt er Ditte Wøjdemann i klinikken frem til d.31.3.22. Ditte har erfaring fra sygehuset bla. urologisk afdeling (afdeling for urinvejssygdomme). Ditte varetager alle typer af konsultationer og superviseres af de faste læger.

Lægeklinikken ligger i fælleslokaler med Læge Michael Bregnbak i Kornerups Vænge 12, st, hvor vi har fælles sekretariat, vente- og undersøgelsesrum men hver vores personale. Vi deler ikke patienter men hjælper hinanden i forbindelse med fx kurser, ferie og sygdom. Der kan ringes til lægen fra kl. 8-9 på alle hverdage og sekretærens telefon har åbent fra kl. 9-12.

Klinikken kan desuden kontaktes via hjemmesiden www.doktoranne.dk , med mulighed for email konsultation, medicinbestilling (kun af fast medicin) samt tidsbestilling til almindelig konsultation. Der må kun bestilles een konsultation pr. dag. Oplys meget gerne årsag eller problemstilling i et eller få ord.

Der er afsat 15 minutter til en almindelig konsultation, inkl. papirarbejde. Tidsbegrænsningen bedes respekteret dels af hensyn til andre patienter dels af hensyn til praksis alm. drift, idet sygesikringens konsultationsbetaling svarer til den afsatte tid.

Almindelig konsultation kan bestilles via hjemmesiden (aktuelt suspenderet grundet coronapandemien).

Bestilling af konsultation til forsikringsattester, kommunale attester og graviditets- og børneundersøgelser kun ved telefonisk kontakt aht kalenderplanlægning. 

 

Kontakt

Kornerups Vænge 12 st. 4000 Roskilde Tlf: 4635 1130

Åbningstider

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00