Lægerne Lauritsen og Obel Dorff
En løsning fra
FAQ


Meddelelser

Velkommen til Lægerne Lauritsen og Obel Dorff.

VEDRØRENDE CORONA (opdateret d.8/12-2020) OG MASKEPÅBUD

INGEN PATIENTER MÅ KOMME I PRAKSIS UDEN FORUDGÅENDE AFTALE. VI SER kun PATIENTER ved fremmøde hvis lægen har vurderet det er nødvendigt.

PR 1/10-20 ER DER MASKEPÅBUD PÅ BAGGRUND AF MYNDIGHEDERNES ANBEFALINGER OG DET STIGENDE SMITTETRYK. ALLE DER TRÆDER IND I KLINIKKEN SKAL SÅLEDES BÆRE MASKE (enkelte særlige undtagelser).

HVIS DU HAR FEBER ELLER HOSTE, SYNKESMERTER, HALSSMERTER ELLER VEJRTRÆKNINGSBESVÆR I LET GRAD SKAL DU BLIVE HJEMME (ISOLATION). ER DU I TVIVL ELLER HAR DU SVÆRERE SYMPTOMER SKAL DU RINGE TIL LÆGEHUSET FØRST. DU MÅ IKKE BARE GÅ IND I LÆGEHUSET.

DET SKAL AFKLARES, OM DU KAN VÆRE SMITTET MED CORONAVIRUS OG HVORDAN VI BEDST HÅNDTERER DET FØR VI ELLER ANDRE EVT KAN MODTAGE DIG.

Behandlingen ved coronavirus er symptomatisk og understøttende. Antibiotika har ingen effekt.

For yderligere info henviser vi også til sundhedsstyrelsens hjemmesider: www.sst.dk eller www.stps.dk

Ved behov for generel information og forholdsregler (hvis du ikke er syg) kan ringes til fælles myndighedshotline tlf. 70200233

 

OBS: PÅ GRUND AF CORONAVIRUS KAN DU AKTUELT IKKE BESTILLE TID ONLINE VIA SELVBETJENINGEN.

 

Tilbud om gratis VACCINATION MOD PNEUMOKOKSYGDOM ( i pressen kaldet "vaccine mod lungebetændelse") til særlige risikogrupper og personer over 65 år.

AKTUELT I RESTORDRE - UKENDT TIDSHORISONT FOR LEVERING, HVORFOR VI IKKE KAN TILBYDE VACCINATION AKTUELT. Du er velkommen til at kontakte klinikken hvis du mener vaccinen er relevant for dig og blive skrevet på vores liste mhp kontakt når vaccinen forhåbentlig bliver tilgængelig igen.

 

INFLUENZAVACCINATION 2020/2021

Der gives i år influenzavaccination i perioden 1/10-2020 - 14/1-2021

Influenzavaccinationen gives gratis til: Alle over 65 år, til patienter m. visse kroniske sygdomme, til gravide i 2. + 3. trimester, personer m. medfødt eller erhvervet immundefekt samt deres husstand og personale i sundheds- og plejesektoren.

Hvis du er i tvivl om du falder ind under kriterierne for gratis influenzavaccination er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan desværre IKKE tilbyde influenzavaccination til selvbetalere.

Gravide i 2. og 3. trimester samt personer m. medfødt eller erhvervet immundefekt samt deres husstand kan blive vaccineret indtil 28/2-2021

Kontakt os, hvis du ønsker influenzavaccination, så vi kan sikre os, at vi har influenzavacciner til rådighed i klinikken, når du kommer.

ÅBEN KONSULTATION :

Er midlertidigt IKKE et tilbud i klinikken. Hvis du har behov for en akut tid skal du ringe jf ovenfor beskrevet. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.

 

Klinikken er aktuelt lukket for tilgang.

Klinikken drives i et kompagniskab bestående af Anne Katrine Lauritsen og Anne Obel Dorff. Lægerne er til stede i klinikken på skift. Som patient i klinikken er man tilmeldt begge læger. Ved planlagte konsultationer er det muligt at ønske bestemt læge, men ved akutte problemstillinger konsulterer man den læge som er til stede i klinikken og tager sig af de akutte patienter den pågældende dag.

Vi har uddannelseslæge dvs en læge på vej i praksis - aktuelt Mehdi. Tag godt imod ham.

Desuden kommer læge Lasse Eck en dag hver måned i klinikken de næste 2 år.

Lægeklinikken ligger i fælleslokaler med Læge Michael Bregnbak i Kornerups Vænge 12, st, hvor vi har fælles sekretariat, vente- og undersøgelsesrum men hver vores personale. Vi deler ikke patienter men hjælper hinanden i forbindelse med fx kurser, ferie og sygdom. Der kan ringes til lægen fra kl. 8-9 på alle hverdage og sekretærens telefon har åbent fra kl. 9-12.

Klinikken kan desuden kontaktes via hjemmesiden www.doktoranne.dk , med mulighed for email konsultation, medicinbestilling (kun af fast medicin) samt tidsbestilling til almindelig konsultation. Der må kun bestilles een konsultation pr. dag. Oplys meget gerne årsag eller problemstilling i et eller få ord.

Der er afsat 15 minutter til en almindelig konsultation, inkl. papirarbejde. Tidsbegrænsningen bedes respekteret dels af hensyn til andre patienter dels af hensyn til praksis alm. drift, idet sygesikringens konsultationsbetaling svarer til den afsatte tid.

Almindelig konsultation kan bestilles via hjemmesiden.

Bestilling af konsultation til forsikringsattester, kommunale attester og graviditets- og børneundersøgelser kun ved telefonisk kontakt aht kalenderplanlægning. 

 

Kontakt

Kornerups Vænge 12 st. 4000 Roskilde Tlf: 4635 1130

Åbningstider

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00