Psykiater Kenneth Brandt Hansen
En løsning fra
FAQ


Meddelelser

Klinkken er en deltidsklinik der har åbent på torsdage fra kl. 900-1600, se under åbningstider

KLINIKKEN HAR FERIELUKKET I UGE 29, 30, 31 og 41 i 2022

Der er telefontid på torsdage mellem kl. 1200 og 1230. Klinikkens telefonnumer er 2266 4707. Hvis der ikke svares skyldes det at undertegnede taler med anden patient, der kan hele torsdagen frem til kl. 16.00 lægges telefonbesked, undertegnede vil senest samme aften ringe tilbage. Der kan ikke lægges telefonsbesked på øvrige dage. E-mail-kontakt anbefales jævnfør nedenfor.

VED BEHOV FOR AKUT LÆGEHJÆLP KAN EGEN LÆGE ELLER LÆGEVAGT KONTAKTES.

PSYKIATRIENS RÅDGIVNINGSTELEFON YDER ANONYM RÅDGIVNING OG KAN KONTAKTES PÅ 78740740

AL E-MAIL-KONTAKT SKAL SKE VIA E-KONSULTATION VIA DENNE HJEMMESIDE. I HENHOLD TIL DATALOVGIVNINGEN KAN UNDERTEGNEDE IKKE BESVARE IKKE-KRYPTEREDE MAILS. Formelle henvendelser der ikke indeholder personfølsomme oplysninger kan ske til kontakt@kennethbrandthansen.dk.  Der henvises til klinikkens datapolitik som fremgår af hjemmesiden. Jeg kontakter dig senest næstkommende torsdag(fraset ferie og kursusdage) for drøftelse. BEMÆRK: Man skal have henvisning fra praktiserende læge for at komme i forløb. 

Telefonsk kontakt: Der er telefontid på torsdage mellem kl. 12.00 og 12.30. På torsdage er du velkommen til, udenfor dette tidsrum, at lægge en telefonbesked, så kontakter jeg dig senest torsdag eftermiddag/tidlig aften. Du må også gerne sende en sms på torsdage. Der kan ikke lægges telefonbesked eller sendes sms på andre dage end torsdag, her henvises du til at kontakte mig pr. mail.

OBS: HVIS DU LÆGGER BESKED ELLER SENDER SMS: UNDLAD AT NÆVNE CPR-NR. NÆVN NAVN OG TLF-NR, SÅ RINGER JEG TILBAGE. JEG SKAL BRUGE DIT CPR-NR VED DIREKTE SAMTALEKONTAKT FOR DELS AT KUNNE IDENTIFICERE DIG(DATALOVGIVNING) OG FOR EVT. AT SE DIN HENVISNING PÅ HENVISNINGSHOTELLET.

Åbningstider

KLINIKKEN ER ÅBEN TORSDAGE FRA KL. 9-1600. FOR INFORMATION OM BEHANDLING OG KONTAKT, SE UNDER FANEN 'OM KLINIKKEN' OG KLIK PÅ 'FORSIDE'

 

HAR DU OPLEVET EN UTILSIGTET HÆNDELSE(UTH) I FORBINDELSE MED DIT FORLØB I KLINIKKEN?

I SÅ FALD OPFORDRES DU TIL AT INDBERETTE DEN TIL STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED. DU FINDER OPLYSNINGER OM HVORDAN DU KAN GØRE VIA HJEMMESIDEN: www.stps.dk/uth

EN UTH ER IKKE NØDVENDIGVIS EN FEJL I SELVE BEHANDLINGEN, MEN HVAD SOM HELST DER HAR PÅVIRKET DIT FORLØB UTILSIGTET. DU ER VELKOMMEN TIL AT FORHØRE DIG HOS KENNETH BRANDT HANSEN HVIS DU ER I TVIVL.

HAR DU OPLEVET FEJL I DIT FORLØB KAN DU KLAGE TIL STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED: www.stps.dk

DU OPFORDRES UANSET TIL AT TAGE DETTE OP MED KENNETH BRANDT HANSEN

 

 

Kontakt

Park Allé 11, 2 sal 8000 Århus C Tlf: 2266 4707

Åbningstider

Torsdag
09:00 - 16:00