Speciallæge i psykiatri
Kim Vestberg
En løsning fra
FAQ


Vigtigt:

 

Hvis du har aftalte tider hos en af os, vil din tid, hvis du ikke hører andet, blive ændret til konsultation via telefon/video.

 

Nye patienter vil blive kontaktet telefonisk vedr. den føste aftale i klinikken. Der vil her blive aftalt, om første samtale i klinikken vil foregå pr video eller ved personligt fremmøde i klinikken.  Hvis der er symptomer på Coronavirus bedes du ikke møde i klinikken - i så fald bedes du kontakte klinikken i telefontiden eller pr mail via hjemmesiden.  

OBS VIGTIG INFORMATION OM COVID-19:

- det er vigtigt du ikke møder op i klinikken, hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, forkølelsessymptomer, hovedpine, muskelømhed eller åndenød.

-Såfremt du møder op i klinikken, henstiller vi til du bærer godkendte mundbind/visir og holder afstandskrav.

 

 

 

 

Behandling

For at komme i behandling skal du henvises fra din praktiserende læge eller et hospital.

Praktiserende læger er velkomne til at kontakte os for konsulentbistand (om fx diagnostiske problematikker eller vejledning i psykofarmakologisk behandling).

Henvendelse kan ske i telefontiden eller ved at formulere problemstillingen via edifact (som korrespondancebrev), hvor der tydeligt fremgår, at der er behov for telefonisk rådgivning, vi vil herefter snarest kontakte praktiserende læge med svar.
 
Der er desværre ventetid på behandlingen. Det anbefales at se på www.sundhed.dk for ventetider på behandling i psykiatrisk speciallægepraksis.

Hvis du har en henvisning til behandling fra praktiserende læge, bedes henvendelsen ske indenfor klinikkens telefontid.

I forbindelse med din henvisning, vil du få besked om en tid til 1. samtale, såfremt vi kan tilbyde dig et udrednings- eller behandlingstilbud. Såfremt vi ikke kan tilbyde dig et udrednings- eller behandlingstilbud, vil vi kontakte din henvisende læge.

Hvis du efter henvisning i ventetiden skulle finde et andet behandlingstilbud, vil vi bede dig give os besked herom.

I ventetiden er det stadig din praktiserende læge eller en anden behandlende læge, der har ansvaret for din behandling.

Ved de første samtaler foretages en vurdering af diagnose og behandlingsmuligheder. Hvis der herefter laves aftale om et behandlingsforløb lægges plan for forløbet.

Behandlingen er selvfølgelig omfattet af reglerne om tavshedspligt.

Behandlingen vil oftest foregå individuelt. Behandlingen er oftest en kombination af medicin og samtale.

Der tilbydes ikke behandling som alternativ til behandling hos psykolog.

Du bedes i god tid ændre tiden eller melde afbud, hvis du ikke kan komme til en samtale i klinikken. Dette gøres ved at kontakte klinikken på mail eller telefon. Hvis du udebliver fra en tid, uden at melde afbud, vil du som hovedregel blive afsluttet fra behandlingen, da tiderne så vil blive givet til en anden.

Mulighed for behandling mod egen betaling eller via Sundhedsforsikring - se priser.

Speciallægeerklæringer foretages kun efter telefonisk aftale.
 
Hvis du allerede er i behandling i klinikken og venter svar på fx blodprøver eller EKG, bedes du kontakte på klinikkens mail eller i telefontiden.

HJÆLP OS MED AT LÆRE, HVIS NOGET ER GÅET GALT: Hvis du som patient eller pårørende opdager, at noget er tæt på at gå galt, eller hvis der er sket en fejl, er det muligt at indrapportere det som en "utilsigtet hændelse" på hjemmesiden: www.stps.dk

Kontakt

Strandvejen 7 8400 Ebeltoft Tlf: 8632 7000

Telefontider

Mandag
08:00 - 09:00
Tirsdag
08:00 - 09:00
Onsdag
08:00 - 09:00
Torsdag
08:00 - 09:00
Fredag

Åbningstider

Mandag
08:00 - 15:30
Tirsdag
08:00 - 15:30
Onsdag
08:00 - 15:30
Torsdag
08:00 - 15:30
Fredag
09:00 - 15:00