Lægeklinikken Skomagergade 11
En løsning fra
FAQ


Tid samme uge koncept

 

                                                                                ”TID SAMME UGE ”

 

 

 

Kære patient i Lægeklinikken Skomagergade 11.

 

Siden den 8. august 2017 har vi et nyt tids-bookingsystem her på klinikken.

 

Konceptet  ” Tid samme uge”,  blev indført  for at komme væk fra de lange ventelister, og for at undgå udeblivelser, hvilke jo er med til at yderligere forlænge  ventetiderne.

 

Begge parametre er for længst opfyldt, og der er aldrig lang ventetid på en lægekonsultation, og antallet af udeblivelser er nede på et minimum.

 

Ulempen er at du ikke kan booke en tid hos lægen om nogle uger. Vi ved at dette er en vis gene for nogen. De allere fleste er dog glade for at altid kunne få en hurtig tid.

 

Når du skal booke en lægetid kan det gøres telefonisk- eller via hjemmesiden under ”tidsbestilling”. Alle lægetider  til den kommende uge bliver åbnet hver fredag kl 15.00.

 

Af tekniske grunde er sygeplejerskens tider også kun bookingsbare online for en uge ad gangen, dette indtil videre , og problemet bliver forhåbentlig løst. Sygeplejersken kan dog godt  bookes frem i tiden , dette enten ved at du ringer, eller at du booker en ny tid når du er her.

 

 Akuttider fortsætter uændret, dvs. akut opstået sygdom som ikke kan vente, får tilbudt en tid samme dag, som det altid har været.

 

Attester skal bookes telefonisk, undtagelsen er kørekortsattester hvilke også kan bookes online.

 

Børneundersøgelser hvor der også skal vaccineres skal bookes telefonisk, da der bookes sammenhængende tider hos både læge og sygeplejerske.

 

Årskontroller ved kroniske sygdomme starter altid med en tid hos sygeplejersken (uændret), hvor der så bookes en opfølgende tid hos lægen, typisk i den efterfølgende uge. 

 

Kontakt

Skomagergade 11, 1. 4000 Roskilde Tlf: 4637 0033

Åbningstider

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 12:00