Læge Sys Melchiors
En løsning fra


Aktuelt

Vi forsøger med videokonsultation men som åben konsultation har der været problemer i dag tirsdag d 31/3 jeg håber dte er bedre i morgen - ellers ring til os så booker vi en videotid det virker forsat :-)

Mail på min læge app har ikke været igennem til mig . brug evt min hjemmeside ( det er mere besværligt jeg ved det ) men dem modtager jer.

Pas på jer selv og hinanden !

 

Ved mistanke og coronavirus

Symptomer:  
Feber (over 38 grader C) og symptomer fra luftvejene (hoste, halssmerter, åndenød) 

Hvad skal jeg gøre:
Forsøg at undgå smitte andre, bl.a. ved at holde dig "isoleret" hjemme.

Hvornår skal jeg kontakte lægen
Ved åndenød og hvis tilstanden bliver så slem, at du tænker indlæggelse er nødvendig.

Hvordan skal jeg kontakte læge:
I første omgang per telefon, mød aldrig op uanmeldt i ventearealer til lægevagt, egen læge etc.
Finder lægen det nødvendigt ud fra telefon/videokonsultation henvises du direkte til specialafdeling på sygehuset.

 

COVID 19

Vi tilbyder video konsultationer - det er en ny teknik for os  - men vi synes at det fungere så godt at vi tester det fra d.d.

Man skal inden det fungere hente den app der hedder " min læge " i app store.  

Ingen må møde op i praksis med hoste, feber og halssmitte !!! - Ring så finder vi ud af hvordan det skal foregå. 

 

 

Mandag d. 2. marts siger vi goddag til Lise som har en bred erfaring som læge allerede.

Hun har arbejdet på sygehuset på akutafdelingen hvor de har taget mod voksne som børn, haft en længere ansættelse i psykiatrien og har også været ansat på gynækologisk afdeling.

Lise skal være hos os i 1 år.

Annemarie er " ny " sygeplejerske her i klinikken  hjælper os mandage og tirsdage.

 

Vi har rigtig mange som glemmer deres gule sygesikringskort - det er VIGTIGT at I husker det - det er den måde regionen sikre at I har været ved os - og sådan vi afregnes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COV 19

Kære venner, nu er det alvor. Det er nu det gælder. Derfor skal der lyde tak til vores statsminister, tak til folketinget, tak til sundhedsmyndighederne og tak til politiet for at tage alvoren på sig. 

 

Når jeg de sidste dage har set på kurven over nye smittede er antallet af smittede fordoblet med en hast, som er stærkt foruroligende. Går vi blot 10 dage ud i fremtiden kan langt over 100.000 være smittet. Danmark kan i et absolut worst-case-scenario om kort tid være det land i verden, som er værst ramt. Det kan ske, hvis vi ikke alle gør hvad vi kan for at holde afstand. Og så er det helt essentielt at vi undgår at klumpe os sammen selv i små klumper, det gælder i udtalt grad for ældre og for personer med kroniske sygdommen. 

 

Smittekurven kan knækkes hvis vi alle tænker os om. Særligt skal smittekurven for de ældste og de svageste bringes helt i bund. I Italien har den døde typisk en alder på 80 år og tre sygdomme. Så pas nu på de gamle og de syge og hjælp dem. Det har de brug for.?? 

 

Mange skoler, institutioner, anstalter mm. lukker nu ned og det er såre fornuftigt. Samtidig bør alle der går hjemme overveje hvor ofte og hvor tit man skal mødes med andre uden for husstanden. Det er særligt vigtigt i de næste par uger for ellers får vi ikke kurven knækket.

 

Som læge ved jeg at jeg skal smittes. Jeg ved bare ikke hvornår det kommer til at ske. Når jeg bliver syg kommer jeg naturligvis til at isolere mig selv hjemme. 

 

I de næste uger kommer vi til at passe arbejdet lidt anderledes end vi plejer i vores klinik. Flere ting vil blive ordnet over telefonen og vi kommer til at sige nej til flere patienter end vi plejer. Det kommer vi til for at vi kan udskyde tiden inden vi i klinikken selv bliver smittede så vi ikke kan gå på arbejde. Det håber jeg at alle vores patienter vil vise forståelse for.

Kontakt

Torvegade 1, Sal 2. TH 6600 Vejen Tlf: 8832 1610

Åbningstider

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00


2019 Pboks.dk - Leveret af Aver & Lauritzen