Lægehuset Vibe-Hastrup & Hasemann
En løsning fra
FAQ


Meddelelser

Lægehuset Vibe-Hastrup & Hasemann går på Facebook!
Vi er glade for at kunne præsentere vores spritnye facebookside. Med den ønsker vi at kunne nå ud til vores patienter og samarbejdspartnere med information, vigtige nyheder og glade budskaber.
Du finder os ved at søge på Facebook på: @Laegehuset eller klikke her  https://www.facebook.com/Laegehuset
Det vil ikke blive en platform for at kontakte os, men en måde hvorpå vi lettere kan nå ud til flere, når der sker noget nyt i Lægehuset.
Vi glæder os til dette nye kapitel i vores udvikling!

 

ANGÅENDE CORONAVIRUS:

Vi står fortsat til rådighed for at hjælpe dig/Jer med stort og småt, dog har vi grundet den aktuelle nødsituation med coronavirus ændret på en række ting i klinikken for at reducere smittespredning.

1. Vi tager kun imod patienter efter forudgående aftale på telefon eller e-konsultation.

2. Du skal bære mundbind

3. Har du symptomer på luftvejsvirus ( feber, hoste åndenød, forkølelse og influenzasymptomer) kan du også KUN tage kontakt pr telefon eller e-konsultation. Hvis vi efter samtale med dig mistænker coronavirus vil du enten blive vejledt i forhold til at holde dig hjemme eller sendt til et sygehus, hvis du er behandlingskrævende.

4. Ved andre akutte sygdomme end luftvejssygdomme vil du få en tid i klinikken, men bedes vente udenfor. Dog har vi tilladelse til at have 3 personer ventende i venteværelset indenfor, hvis man bærer mundbind.

5. For at beskytte os selv som sundhedspersoner i frontlinien vil vi forsøge at reducere konsultationstiden i alle konsultationer til et minimum og maksimalt 15 minutter. Vi anmoder om Jeres samarbejde til dette

6. Vi bærer alle værnemidler for at beskytte hindanden. Tak for samarbejdet.

 

Bemærk: Ved brug af E-konsultation kan der normalt forventes en svartid på 2-3 hverdage. Ved akutte problemstillinger bedes der rettes direkte henvendelse til klinikken samme dag pr tlf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COVID19 vaccination

”Hvornår skal du vaccineres mod COVID-19?

Alle får tilbud om at blive vaccineret mod COVID-19 - senest ved udgangen af juni.

For at fordele vaccinedoserne har Sundhedsstyrelsen lavet forskellige målgrupper og en rækkefølge. Dem kan du se her https://www.sst.dk/da/corona/Vaccination-mod-COVID-19/Maalgrupper-for-vaccination

Lige nu vaccineres gruppe 5, der er udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19.

Langt de fleste i denne gruppe vil ifølge Sundhedsstyrelsen have et forløb på sygehuset, og vil blive indkaldt til vaccination via sygehuset.

Ganske få patienter tilhører ifølge Sundhedsstyrelsen denne gruppe UDEN at have et forløb på sygehus. I disse tilfælde er det den praktiserende læge, der vurderer, hvilke af patienterne der tilhører denne gruppe.

Som patient eller pårørende skal du ikke gøre noget.

Vi finder vores patienter dels ud fra vores kendskab til vores sygeste patienter, dels ud fra de registreringer vi har omkring bl.a. medicin og diagnoser.

Du behøver ikke henvende dig til klinikken for at gøre opmærksom på din sygdom.

Vi kontakter de få patienter direkte for at informere om tilbuddet om vaccination.

Vi har stor forståelse for, at mange af vores patienter er bekymrede for at få COVID-19, og ønsker, at vi henviser dem til tidlig vaccination.

Men vi håber også på jeres forståelse for, at vi som læger er forpligtede til at følge Sundhedsstyrelsens udmeldinger og prioritere i henhold til deres retningslinjer.

Med venlig hilsen

Lægehuset

 

 

 

 

 

 

 

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem kl 8-12

Almindelig tidsbestilling, medicinbestilling foretrækker vi ml kl 9.00-12.00

Samtalerne i telefontiden vil være meget korte.

Telefonisk henvendelse efter kl 12 er kun for akutte problemstillinger som ikke kan vente til næste hverdag.

Vi opfordrer til at benytte hjemmesiden her til receptfornyelse.

DET ER NU OGSÅ MULIGT AT BESTILLE TID ELEKTRONISK TIL TELEFONKONSULTATION VIA TIDSBESTILLING.

Vi opfordrer også til at bruge e-konsultation her på siden.

 

 

 

Kontakt

Hovvej 44 A 3060 Espergærde Tlf: 4913 4060

Åbningstider

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00